Skip to main content

Reviews

3 x heel fijn

Angela heeft ons begeleid tijdens de zwangerschappen en bevallingen van onze 3 kinderen. Vanaf de eerste kennismaking is het contact altijd heel fijn geweest. Ze is een echte vakvrouw die enorm betrokken en zorgzaam is. Angela heeft altijd goed naar ons geluisterd en kwam voor onze wensen op, in het ziekenhuis, toen dat nodig was. Ook op de momenten dat de bevalling niet loopt zoals je hoopt of verwacht is ze een rots in de branding. Angela communiceert heel duidelijk en voelt feilloos aan wat je nodig hebt. Ook toen we wat meer begeleiding nodig bleken te hebben bij de nazorg stond ze voor ons klaar.

We bevelen Angela met heel veel liefde aan aan. Als je op zoek bent naar een betrokken vakvrouw, dan is dit je verloskundige!

Danielle ~ Delfgauw  
Bevallen in 2014, 2016 en 2018

foto door: Lobke Koppens Geboortefotografie

Thuis bevallen, magisch en vertrouwd

Voordat ik zwanger was van mijn zoon wist ik al dat ik thuis wilde bevallen. Mijn man stond achter mijn besluit. Toen de weeën begonnen en zodra ik merkte dat de weeën heftiger werden, had ik behoefte aan rust om mij heen. Mijn huis was de plek waar ik zijn wilde. Mijn eigen spullen om mij heen, mijn man in de buurt, zo voelde het vertrouwd voor mij. Ik had geen behoefte aan een hele zooi mensen die in en uit zouden lopen, ik wilde in mijn cocon blijven.

Toen de verloskundige kwam moest ik aanvankelijk wennen aan een nieuw persoon die erbij aanwezig was. Maar Angela is iemand bij wie je je snel op je gemak voelt. Na een half uur voelde het meer als een goede vriendin: je deelt zo'n intiem moment en je wordt zo goed begeleid. Dan bouw je een hele gekke band op: heel vertrouwd en intiem. Voor mij zou dit nooit hetzelfde kunnen zijn in een ziekenhuis: mensen die in en uitlopen zouden mijn focus wegnemen.
Geen moment heb ik mij thuis onveilig gevoeld. In tegendeel, thuis voelde ik mij juist heel veilig. Door het vertrouwen in de mensen om mij heen heb ik geen seconde hoeven twijfelden aan mijn beslissing om thuis te bevallen.

Zodra je kindje geboren is voelde het voor mij magisch om thuis te zijn. Na de controles kon ik vanuit de douche in een schoon bed stappen met mijn zoon bij me.

Charlene ~ Pijnacker

Vertrouwde begeleiding

Je verwacht van alles en weet tegelijkertijd niet wat je moet verwachten. Je bent in alle betekenissen van het woord 'in verwachting' Je voelt onrust, blijdschap, spanning, angst en tegelijkertijd kun je niet wachtenom jouw kleintje eindelijk vast te mogen houden.

Op zo'n belangrijk moment in je leven heb je iemand nodig die op al jouw gevoelens, verwachtingen en angsten in kan spelen en begeleiding op maat kan verzorgen. Wij vonden dat èn meer in onze verloskundige Angela. De geboorte van mijn zoon was de mooiste ervaring van mijn leven en dat wens je alle moeders toe.

Voor een professionele begeleiding met een gemoedelijke en vertrouwd karakter raden wij iedereen die het horen wil Angela aan! Wij zijn haar enorm dankbaar voor haar rol en de zorg welke wij mochten ontvangen voor, tijdens en na de geboorte.

- Mama van Kane (september 2018)

Angela heeft bijgedrage aan een voor ons hele prettige zwangerschap!
Ze is heel lief en geduldig. Heeft veel ervaring en durft te vertrouwen op haar onderbuikgevoel. In onze situatie diagnostiseerde zij op de tast dat ons kindje aan de kleine kant was. Na een aanvullende echo werden wij door verwezen naar de gynaecoloog en daar verder begeleid. Onze kleine meid is gezond en aan de kleine kant geboren (2696 gram).
Het enige dat wij jammer vonden is dat door de medische indicatie Angela niet bij de bevalling zelf aanwezig kon zijn. Gelukkig waren er na de bevalling nog een paar huisbezoekjes waarin we veel tips kregen.
We willen Angela heel erg bedanken voor de begeleiding van dit mooie proces!

Papa en mama van Lauren (april 2019)

foto door: Wouter van den Heuvel Photography

Volgende keer weer

Dank je wel voor de geweldige begeleiding tijdens mijn bevalling!
Ik kijk er, ondanks de onverwachte keizersnede heel positief op terug. Ik hoop dat je mijn volgende zwangerschap/bevalling ook kunt begeleiden. Maar eerst gaan we heerlijk genieten van onze Noëlla

Marissa ~ Nootdorp