Skip to main content

Het team van WonderZ Verloskundigen

Jouw verloskundige praktijk in Nootdorp, Pijnacker, Berkel, Delfgauw en Delft

Angela Ruiter

Verloskundige & echoscopist

Samen met Bjørn: 3 kinderen Caiden, Duco en Elin
spontaan | oprecht | zorgzaam | nuchter

Ik heb een enorme passie voor mijn vak! En je mag me er nog steeds midden in de nacht voor wakker maken 😊 Want het blijft een WONDER.

De begeleiding van zwangeren tijdens de 9 maanden van het in verwachting zijn, de bevalling en de eerste weken met de baby is heel gaaf. Bij de ingevoerde het heel soepel en bij de ander minder, maar iedereen heeft baat bij vertrouwde, laagdrempelige zorg op maat.
Dat zorgt ook dat het vak me geen moment verveelt, het is meer dan medische controles en protocolletjes afwerken. En dat geef ik ook mee aan de studenten en nieuwe collega's die ik graag begeleidt.

Het begint heel pril en groeit uit tot iets heel speciaals, bij sommige gezinnen ben ik jaren betrokken. Dat schept een band en zorgt nog steeds voor veel hoi's en hallo's in de supermarkt en op straat.
De (vaak nachtelijke) geboortes zijn een kers op de taart, dan ben ik niet alleen getuige van de geboorte van nieuw leven maar ook van de kracht van de vrouw, van een stel en het ontstaan ​​van een gezin.
Ik ben hier in de regio Delft, Pijnacker-Nootdorp en Delfgauw al bijna 20 jaar werkzaam en heb ik vele zwangerschappen en bevallingen mogen begeleiden en er zullen er nog velen volgen.

BIG-nummer 79052890503

Jacqueline Bazuin

Verloskundige

Getrouwd met Wesley
betrokken l luisterend oor l gestructureerd

Tijdens mijn opleiding heb ik stage gelopen in allerlei  praktijken en veel zwangeren begeleid. Na mijn opleiding ben ik vol enthousiasme aan het werk gegaan.

Toen ik hoorde dat Angela een nieuwe praktijk ging starten in deze regio, heb ik direct contact opgenomen omdat ik graag met haar wilde gaan samenwerken. WonderZ verloskundigen is een praktijk die staat voor persoonlijke en professionele zorg en waarbij alles draait om het aanstaande gezin. Dit is ook de manier waarop ik graag zorg wil aanbieden als verloskundige.

Zelf woon ik met veel plezier in Berkel en Rodenrijs en ik vind het heerlijk om in mijn eigen omgeving aan de slag te gaan. Ik heb heel veel zin om aanstaande ouders te mogen begeleiden bij één van de bijzonderste momenten uit hun leven! 

In oktober start ik met de opleiding tot echoscopist, een mooie aanvulling op het vak

BIG-nummer 89924982603

Kwaliteit

Kwaliteit in de zorg is een belangrijk iets.
Daarvoor is het kwaliteitsregister voor verloskundigen in het leven geroepen. Dit register ziet er op toe dat je als verloskundige voldoende kwaliteitsbevorderende scholingen en activiteiten volgt. Elke 5 jaar moet je je opnieuw registeren.
Wij vinden het belangrijk om up-to-date te blijven in ons vak. Daarom zijn Angela Ruiter (Pijnacker) en Jacqueline Bazuin (Berkel) beiden ingeschreven in het kwaliteitsregister.
Check hier de inschrijving van je verloskundige, vul de plaatsnaam in.